Zöld BakonyÉrt Ipari park átadása.

Csetényben átadásra került a Zöld BakonyÉRT Ipari Park 2019.07.10-én, ahol a szápári polgárőrök biztosították a helyszínt.

66393639_2383778301860171_8290050358961504256_n.jpg

A polgárőrök fő feladata a helyszín biztosítása, a forgalom irányítása az érintett területen, illetve a parkoló autók őrzése volt.

Elsőként Nagy Attila Csetény polgármestere, majd Ovádi Péter országgyűlési képviselő köszöntötte a jelenlévőket majd mondta el ünnepi beszédét. Az ünnepi beszédek után Kondacs Gábor lelkész mondott imát, majd Nagy Attila, Ovádi Péter és dr. Molnár Máté jegyző ünnepélyesen is átadták az iparterületet, átvágva a nemzeti szalagot, melynek darabjait szétosztották a jelenlévők között. Ezt követte egy kisebb vendéglátás, majd az érdeklődők betekintést nyerhettek a Balluff Elektronika Kft. csetényi üzemének működésébe.

Az ünnepség ideje alatt semmilyen rendbontás nem történt és a rendezvény végén, Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Nagy Attila Csetény polgármestere, személyesen köszönték meg a polgárőrök munkáját.

Nagy Zoltán

Június