Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület levele

A kelet európai országok között elsőként alakult áldozatvédő szervezet.

article preview

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

 
A levelem végén bemásolva küldöm el a  Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület levelét, melyben segítséget kérnek, minél szélesebb körben.
A kelet európai országok között elsőként alakult áldozatvédő szervezet. A magyar FEHÉR GYŰRŰ feladata, hogy konkrét és közvetlen támogatást ad, valamint segítséget nyújt a bűncselekmények - főleg a szociális helyzetük miatt rászoruló - áldozatainak és hozzátartózóinak, anyagi, jogi, lelki és egyéb formában, továbbá kiáll és fellép a sértettek érdekeinek védelmében.
 
Ez az iroda Veszprémben is működik a Bajcsy u. 2. szám alatt, a polgárőr iroda mellett. Kérem Önöket a segítségnyújtáson túl, hogy ha az Önök környezetében tudomásuk van olyan esetekről ami kimeríti pl. a családon belüli erőszak fogalmát, és a szenvedő alanyok nem jutnak segítséghez, irányítsák az irodához őket. Valamint közúti balesetben kárt szenvedett vétlen áldozatot (kat) szintén irányítsák a Veszprémi irodához, hogy segíteni tudjunk. Továbbá bármilyen bűncselekményt elszenvedő embert, akinek nincs lehetősége jogi, vagy lelki segítséget igénybe venni, mert az anyagi lehetőségei ezt nem teszik lehetővé, akkor szintén szóljanak nekik, mert az egyesület ingyen tudja ezeket a lehetőségeket biztosítani a károsultak részére.
Az irodát a 30/6503810-es telefonszámon érhetik el.
 
Segítségüket előre is köszönöm!
 
 

https://www.bonuszbrigad.hu/tamogasd-a-feher-gyurut-b100364

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


Pontos idő


Naptár


Hírek


Időjárás


Közösségi oldalunk


Több mint önkéntesség


Levelezőlista
Statisztika

Most: 3
Összes: 86294
30 nap: 5776
24 óra: 200