Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyereknap Papkeszin

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai is ellátogattak az óvodai rendezvényre.

article preview

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai is ellátogattak az óvodai rendezvényre.

 

img_0071--2-.jpg

 

A papkeszi Vadrózsa Napköziotthonos Óvoda hagyományteremtő jelleggel tartotta meg a gyereknapot 2019. június 7-én az intézményben, amelyre a Balatonalmádi Rendőrkapitányság is meghívást kapott.

A rendőrök baleset-megelőzési játékokkal, színezőkkel és kirakóval készültek a legkisebbeknek, míg a nagyobb növendékek KRESZ tesztlapok kitöltésével mérhették fel tudásukat és az ujjlenyomatukat is megörökíthették.

A gyerekek örömmel vették birtokba az óvoda udvarán felállított ügyességi pályát, ahol a szabályos gyalogos és kerékpáros közlekedést gyakorolhatták. Közben a rendőrkapitányság munkatársai elmondták az óvodásoknak a legfontosabb jelzőtáblák jelentését és azt, hogy ha azokat látják, mit kell tenniük. Kiemelték, hogy kerékpárral lehetőség szerint a kerékpárúton vagy a kerékpársávon közlekedjenek, valamint kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kerékpárjaikról leszállva keljenek át.

A rendezvényen nagy sikert aratott a Készenléti Rendőrség és a Balatonkenese Rendőrőrs lovas járőre Ugor és Remény nevű lovaikkal.

Forrás:http://www.police.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


Pontos idő


Naptár


Hírek


Időjárás


Közösségi oldalunk


Több mint önkéntesség


Levelezőlista
Statisztika

Most: 3
Összes: 140167
30 nap: 5980
24 óra: 167