Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


III. NYUGAT-MAGYARORSZÁGI POLGÁRŐR KOMMUNIKÁCIÓS FÓRUM

2019. november 16-án 10 órakor Celldömölkön a Kemenesaljai Művelődési Központ mozitermében kerül megrendezésre az immár hagyományosnak mondható vas megyei esemény. A Vas Megyei Polgárőr Szövetség továbbra is nagyon fontosnak tartja a sajtó illetve a kommunikáció és a PR tevékenységek fejlesztését.

article preview

A III. Nyugat-magyarországi Polgárőr Kommunikációs Fórum idén is szakembereket hívott meg, hogy tudást adhasson olyan polgárőr kollégák kezébe, akik valamilyen módon kapcsolatba kerülnek a sajtóval. A fórum célja továbbra is olyan tudásanyag átadása az érdeklődőknek, mely hozzájárulhat a polgárőrség kommunikációjának fejlesztéséhez. Az idei előadók egy-egy apró betekintést nyújtanak munkájukba,  és abba, hogy hogyan lehetne ezeket a dolgokat beépíteni az önkéntesek mindennapjaiba.

A fórum programja:

  • Bakos Ágnes (újságíró) Miként szólítsuk meg a nagyobb sajtóorgánumokat? Mivel hívhatjuk fel figyelmüket?
  • Péntek Róbert sajtóreferens (VMPSZ) Miért hasznos, ha van egy csapat?
  • Fórum : (Szendi Péter sajtófotós, Ágoston Gábor gyártásvezető (Gotthárd Tv,)Bakos Ágnes (újságíró),Péntek Róbert sajtóreferens (VMPSZ
  • Csonka Nándor sajtófőnök (OPSZ)

Interaktív lesz az idei esemény, hiszen  idén a “fórum” lesz a fókuszban! A részvétel ugyanakkor elő-regisztrációhoz kötött! Regisztrálni 2019.11.12. 16:00-ig a forum@vasipolgarorok.hu e-mail címen lehet. (létszám, egyesület, megye)

A Vas Megyei Polgárőr Szövetség vezetősége és a Kommunikációs Csoport tagjai szeretettel várnak minden érdeklődőt az ország egész területéről.

Érdemes lesz ellátogatni Celldömölkre 2019.11.16-án, hiszen olyan információkat osztunk meg a résztvevőkkel, ami által előbbre mozdulhat a polgárőr kommunikáció. És igen, ha már fórum, légy aktív résztvevője! Gyere és csatlakozz azokhoz a kollégákhoz, akik fejlődést szeretnének!

Tedd fel kérdéseidet, dobj fel olyan témát, ami foglalkoztat és fontosnak tartanál információkhoz jutni vele kapcsolatban! A szakemberek várnak és készséggel segítenek!

Forrás:https://vasipolgarorok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép


Pontos idő

placeholder for flash movie

Naptár


Hírek


Időjárás


Közösségi oldalunk


Több mint önkéntesség


Levelezőlista
Statisztika

Most: 3
Összes: 65092
30 nap: 5533
24 óra: 176