Elnöki Köszöntő

Köszöntjük a Szápár Polgárőr Egyesület honlapján!

17035506_1243908182344528_1769005672_n.jpgA Szápár Polgárőr Egyesület 2007 tavaszán alakult, Gurdon Miklós és több önkéntes helyi lakos összefogásával.  Az akkori megválasztott vezetőséget sajnos az elnök, Gurdon Miklós elhalálozása miatt újra kellett választani, és az itt megválasztott elnök és vezetőségi tagok,  a mai napig kisebb nagyobb változásokkal, de töretlenül viszik előre a csapatot. Jelenleg 24 fős tagsággal látjuk el feladatunkat a településen és a külterületeken egyaránt. Az egyesület fő célja, hogy az idősek és a fiatalok egyaránt biztonságban érezzék magukat ezen a kis településen. Fontosnak tartjuk a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségével való együttműködést, és szemelőt tartjuk az Országos Polgárőrséggel kapcsolatos elvárásokat és változásokat. A zirci rendőrőrssel, illetve a helyi körzeti megbízottal  rendszeres a közös szolgálat amit lehetőleg a településünkön illetve járásunkban szoktunk végrehajtani. Honlapunkon szeretnénk megmutatni az egyesület munkáját, és egyéb hasznos és érdekes tartalommal töltjük meg, hogy mindenki megtalálja a számára fontos és érdekes információt. Jó szórakozást és böngészést kívánunk!

Tisztelettel:        Hegedüs Zoltán
                                 Elnök

Cikkek

Boldog Nőnapot!

Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a nőnapi köszöntője.

2020.03.08 | Menüpont: Elnöki Köszöntő | Hozzászólások: 0